Send en mail til: info@trold.dk eller ring på tlf.:60 80 99 80

Udskiftning og reparation
af tagrender og nedløbsrør

Er jeres tagrender eller nedløbsrør blevet trætte, er det måske tid til at få dem udskiftet, såfremt løbende småreparationer ikke er hensigtsmæssigt i jeres tilfælde. 

Få uforpligtende og gratis hjælp og rådgivning til at vurdere, om det er på tide at få udskiftet jeres tagrender eller nedløbsrør, eller om der er andre løsninger der er økonomisk bedre i jeres tilfælde. 

Specialister i at rense og
servicere tagrender
og nedløbsrør

Tagrendetrolden er specialister i at rense og servicerer tagrender og nedløbsrør mv., herunder alt fra småreparationer til udskiftninger af tagrender, nedløbsrør, rendejern/konsoljern mv.

Vi udskifter tagrender og nedløbsrør for alle typer kunder, både store boligselskaber og boligkaréer, andels- og ejerforeninger, det offentlige samt private husstande.

Vi indgår gerne i budrunder hvor der er indhentet tilbud fra flere leverandører, og det både gratis og uforpligtende for jer. 

Har du brug for et tilbud med en fast pris, eller er du blot nysgerrig på hvad et overslagstilbud vil lyde på?

Kontakt vores Salgschef, Sonny Curtis i dag på tlf. 91891599 eller mail sonny@trold.dk og få en snak.

Alternativt kan vores salgsafdeling altid kontaktes på 60809980 – de kan hjælpe jer med at få indhentet et tilbud eller med at få sat et fysisk møde op med os.

Adresse

Tagrendetrolden ApS
Sydvestvej 123C, 1.
2600 Glostrup
CVR-nr.: 36446218

Kontakt

Tlf. nr.: 60809980
E-mail: info@trold.dk

Nyttig information

Indhent tilbud
Produktblad
Referencer
Privatlivspolitik

Husk: vi har landsdækkende service!