Send en mail til: info@trold.dk eller ring på tlf.:60 80 99 80

Om os

Hvem vi er og hvad vi står for

Tagrendetrolden ApS er en nichevirksomhed, der udelukkende beskæftiger sig med rensning af tagrender og udvendige afløbssystemer. Vi er eksperter i støvsugning af tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde samt diverse dræn og afløb samt konkurrendedygtige på opgaver der kræver lift. Tagrendetrolden ApS henvender sig til det professionelle marked, inkl. andels- og ejerforeninger.

Alle medarbejdere i Tagrendetrolden ApS er her på baggrund af deres faglige såvel som menneskelige kompetencer. For os er det lige så vigtigt at en ny medarbejder kan lære faget inden for den almindelige oplæringsperiode, som det er, at medarbejderen kan møde brugerne af de ejendomme, som vi arbejder på, på en venlig, serviceminded og professionel måde.

Specialister i rensning af tagrender med et banebrydende støvsugersystem

Kvalitetskontrol & fotodokumentation

En af de vigtigste byggesten i vores eksistensgrundlag er, at vi ønsker til enhver tid at levere et transparent produkt. Derfor dokumenterer vi altid vores arbejde med fotos. Vi foretager også selv løbende kvalitetskontrol af fotodokumentationen, inden den sendes ud. Dermed sikrer vi, at resultatet er af en sådan kvalitet, at både vi selv og vores kunder kan være tilfredse med det.

Tagrendetrolden

Vores maskot er den stærke og venlige trold (Tagrendetrolden). Trolden har vi selv designet, og han er varemærkeregistreret i EU sammen med vores navn og logo.

Trolden har sin egen historie: Vi ville have en maskot som afspejler den måde, vi selv ønsker at blive opfattet på af vores kunder: kompetente og stærke, venlige og servicemindede, tillidsvækkende og altid med et smil på læben. Det er de værdier, som vi har forsøgt at tænke ind i designet af vores maskot, og som vi håber, at du kan genkende hver gang, du ser den store, stærke og smilende Tagrendetrold – både når du besøger vores hjemmeside eller ser en af vores biler på gaden.

Privat husstand? Bestil nemt på vores "søster-hjemmeside": tagrendetroldinden.dk

Adresse

Tagrendetrolden ApS
Sydvestvej 123C, 1.
2600 Glostrup
CVR-nr.: 36446218

Kontakt

Tlf. nr.: 60809980
E-mail: info@trold.dk

Nyttig information

Indhent tilbud
Produktblad
Referencer
Privatlivspolitik

Husk: vi har landsdækkende service!