Send en mail til: info@trold.dk eller ring på tlf.:60 80 99 80

GPS-styret Serviceeftersyn

Få et komplet overblik over jeres tagrender og nedløbsrørs tilstand, så I kan nå at reagere inden skaden er sket.

Et GPS-styret Serviceeftersyn foregår således: 

 • 1

  Besøg
  En af vores serviceteknikkere kommer ud til jer fysisk efter aftale herom, og affotograferer alle jeres tagrender og nedløbsrør (max. op til 5. sals højde). 

 • 2

  Fotos uploades
  Alle fotos uploades i vores software som vi selv har udviklet, og lancerede i 2021. Softwaren aflæser GPS-koordinaterne i de pågældende fotos, og indlæser dem på et privat Google Maps kort som kun I får adgang til via vores softwares integration med Google Maps. 

 • 3

  Loginoplysninger sendes
  Login oplysninger fremsendes til jeres e-mail, og med få klik kan I nemt tilgå jeres Google Maps kort, hvor I med det samme får et overskueligt overblik over alle fotos og deres placering på jeres ejendom ved hjælp af de markører på kortet, som i forskellige farver viser jer hhv. tagrender der bør renses, reparationer der bør gøres noget ved samt dele der bør udskiftes (medmindre I er blandt de heldige som ikke har nogen alvorlige udfordringer der bør tages hånd).

 • 4

  Rapport med anbefalinger fremsendes
  Sammen med jeres login fremsendes også en skriftlig rapport i PDF-format med vores anbefalinger til udbedringsarbejde + en fast pris på disse udbedringsopgaver, som I frit og uforpligtende kan tage stilling til om I vil have os til at udføre eller ej.
  Nemt, enkelt og ekstremt prisvenligt! Priser starter fra kun 1.800kr. + moms.

Adresse

Tagrendetrolden ApS
Sydvestvej 123C, 1.
2600 Glostrup
CVR-nr.: 36446218

Kontakt

Tlf. nr.: 60809980
E-mail: info@trold.dk

Nyttig information

Indhent tilbud
Produktblad
Referencer
Privatlivspolitik

Husk: vi har landsdækkende service!