Send en mail til: info@trold.dk eller ring på tlf.:60 80 99 80

Støvsugning af tagrender

Der lander årligt 100 tons vand på et gennemsnitligt dansk hustag, og det vand skal ledes væk fra ejendommen for at minimerer risikoen for at få skader, både udvendigt og indvendigt.

Når der skal renses tagrender, er der flere metoder at vælge imellem som fx støvsugning af tagrender, og det kan derfor være en god idé, at få en fagmand til at foretage en vurdering af om støvsugning af tagrender er den mest hensigtsmæssige metode, eller om der med fordel kan benyttes andre metoder, da der kan være forskel på hvad der giver bedst mening for ens ejendom, hvor både tilgængelighed omkring bygningen, samt højden på bygningen er 2 væsentlige faktorer i forbindelse med denne vurdering.

Støvsugning af tagrender er mest effektivt i op til 12 meters højde, målt fra terræn og op til tagrenden, og hvad angår tilgængelighed, så er det bedst hvis man kan komme så langt ind mod husmuren at stå som muligt når man støvsuger tagrender, da man benytter sig af et sæt rør til at suge skidtet ned med, som er mest stabilt at arbejde med, når man kan stå tæt på muren som muligt når man støvsuger tagrenden.

Det er ofte sådan, at støvsugning af tagrender er den mest effektive metode at benytte sig af, og samtidig er der færre omkostninger forbundet med støvsugning af tagrender, end hvis man fx lejer en lift til at rense tagrenderne fra. Derfor benytter Tagrendetrolden sig af støvsugning af tagrender i langt de fleste tilfælde, hvor det er muligt, men det er en vurdering fra opgave til opgave, hvor en fagmand tager beskik af opgaven.

Hvis du overvejer om støvsugning af tagrender er den rigtige metode for din ejendom, er du velkommen til at kontakte Tagrendetrolden for at få råd og vejledning. Vi elsker at støvsuge tagrender, og vi har støvsuget tagrender siden 2014.

Se mere om rensning af tagrender.

Adresse

Tagrendetrolden ApS
Sydvestvej 123C, 1.
2600 Glostrup
CVR-nr.: 36446218

Kontakt

Tlf. nr.: 60809980
E-mail: info@trold.dk

Nyttig information

Indhent tilbud
Produktblad
Referencer
Privatlivspolitik

Husk: vi har landsdækkende service!