Send en mail til: info@trold.dk eller ring på tlf.:60 80 99 80

TROLD GPS-dokumentation

Eksempel på TROLD GPS-dokumentation – Schæffergården 2021.

Fordele ved TROLD GPS-dokumentation:

  • Få valid dokumentation som kan bruges i forsikringssager (læs mere nedenfor)
  • Navigér nemt rundt imellem dine fotos, og se præcis hvor hvert enkelt foto er taget henne (de skader som blev registreret på jeres tagrender og nedløbsrør mv. i forbindelse med rensningen, kan I dermed nemt finde frem til så I kan udbedre dem)
  • Jeres TROLD GPS-dokumentation kan tilgås nemt via dok.trold.dk og gemmes i 3 år

TROLD GPS-dokumentation er udviklet af Tagrendetrolden ApS.

TRYG forsikring og andre forsikringsselskaber anerkender TROLD GPS-dokumentation som valid dokumentation, der kan bruges i forbindelse med en forsikringssag, hvis der fx er opstået en vandskade, og der i den forbindelse sås tvivl om hvorvidt man har renset sine tagrender og nedløbsrør i tide. I tilfælde af at man ikke har renset sine tagrender og nedløbsrør i tide, kan det nemlig betyde at man kan få afslag fra forsikringsselskabet i forhold til at få dækket skaderne, da man i så fald ikke har overholdt sin vedligeholdelsespligt.

Man får altså ikke dækket sine skader af forsikringsselskabet, hvis man ikke har renset sine tagrender. Dette er vigtig viden, som desværre ikke er alment kendt. Læs mere om dette via linksne nedenfor, eller ved at lave en søgning om emnet på Google:

https://www.topdanmark.dk/artikel/vejr/hvornar-har-du-sidst-renset-dine-tagrender/

https://fagbladet3f.dk/2-sektion/weekend/86627f083e874b9f974c3767679fdec1-20111221-fyldte-tagrender-giver-ingen-erstatning

Adresse

Tagrendetrolden ApS
Herstedøstervej 21
2600 Glostrup
CVR-nr.: 36446218

Kontakt

Tlf. nr.: 60809980
E-mail: info@trold.dk

Nyttig information

Indhent tilbud
Produktblad
Referencer
Privatlivspolitik

Husk: vi har landsdækkende service!